HTML

Miner.hu kereső

Wii Wii Wii

Ami a hírekből kimaradt, de érdemes lehet tudni róla.

Wii hírek

Nincs megjeleníthető elem

Nintendo-Wii.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Lusuka: egeszseg-figyelo.com/ (2021.12.08. 21:41) Super Mario Galaxy
  • Sanoj: Üdv A wii wi-fi beállítása tényleg nem bonyolult, pár kattintás és kész. De maga a netezés egy ra... (2011.02.09. 10:57) A Wii és a Wi-fi
  • langolier: @karcsi97 Meghalt a blog, senki sem válaszol neked. Kell hozzá a Wii is, a Wii Fit csak egy irányí... (2009.02.05. 23:34) Wii Fit
  • nagy imre: szar a honlapod de viszont jó játékok vannak benne! :I (2008.11.01. 14:44) Kölcsönkapott játékok
  • katissza: Szia! Kéépzeld, e-bay.com-on most nagyon olcsón tudsz rendelni, én most rendelem pont, 140USD-ért,... (2008.08.02. 10:37) A Wii nem mozgat meg - annyira

Mario Strikers Charged, foci Marioval fűszerezve

2007.06.15. 10:16 Bártházi András

A Wii Tennis mellett egy másik játékkal, a számomra új Mario Strikers Charged nevűvel is játszottunk a minap. Kifejezetten több személyes játék, gyakorlatilag olyan fociról van szó, mint a Fifa-s labdajátékok, azaz kergetni kell a labdát a képernyőn, a játékosok között lehet váltani, cselezni, kapura lőni.

Két kontrollerrel kell játszani, mint a bokszot, a bal kézben fogottal lehet fel-alá rohangálni, a jobb kézben levővel pedig cselezni, lőni. A képernyőre mutatásnak is van szerepe, amikor "szuper kapura rúgás" (lehet nem ez a neve, nem jegyeztem meg) történik, akkor 5 labda repül a képernyőn a kapus felé, és azokra kell egymás után gyorsan rámutatni, hogy kivédjük.

A játékosok az általam Mario játékvilágból nem ismert figurák, lehet női, férfi és szörny csapatok között válogatni. A játékmenetet a különböző pályák színesítik, például van egy olyan, amin jellemzően erősen fúj a szél, és nincsen neki széle (ha nem figyelünk, leesünk). A pályákon néha megjelennek különböző tárgyak, melyek ha eltalálnak, általában károsak egészségünkre.

Hogy az élményeimre is áttérjek, bár a 3 játékból álló párviadalt sikeresen a nyertes térfélen küzdöttem végig, ezt a játékot biztosan nem fogom beszerezni, a Wii-s élményből nagyon kevés jött át rajta. Azt hiszem hogy nekem a tapasztalatom is hiányzik a pálya felmérésében, az ellenfelek lokalizálásában. A hagyományos konzolos játékokat kedvelőknek viszont ajánlani tudom, ha egy kis őrült focira vágynak - nekik valószínűleg be fog jönni a játék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wiirsli.blog.hu/api/trackback/id/tr3299032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása